Actualitat

Giner censura que Ribó destinarà els diners promesos per al Cabanyal a endreçar els jardins que ha abandonat 4 anys

by csvalencia — 17 abril 2019 @ 10:04
Comparte

El portaveu de Cs: “l'alcalde portarà a l'últim ple de la legislatura una modificació de crèdit de 24 milions per a posar pegats la seua pèssima gestió”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat a l’alcalde de València, Joan Ribó, perquè ha dedicat els diners que va prometre per al Cabanyal a endreçar jardins oblidats i abandonats durant els quatre anys que ha durat la legislatura.

“Ribó es retrata amb la modificació de crèdit de 24 milions que presentarà en aquest últim ple de la legislatura. És un gestor incompetent, ja que reincideix en els seus errors”, ha dit Giner.

“Ja avisem que Ribó realitzava inversions marmota que ha anat prometent, any rere any, sense executar-les per deixadesa, mala gestió i per mancar de voluntat política per a abordar els problemes reals dels valencians. En el final de la seua alcaldia, ara destina 24 milions per a posar pegats la seua pròpia deixadesa”, ha explicat Fernando Giner.

“No és de rebut i els valencians han de saber aquestes coses. Ribó no ha gestionat ni ha gastat els diners que ell mateix va anunciar per a barris com el Cabanyal o a àrees tan fonamentals com l’habitatge”, ha criticat el portaveu de Cs.

Respecte a les altes de despesa en jardins, Giner ha assegurat: “Aquesta modificació de crèdit demostra que els pressupostos que han aprovat per a enguany no són suficient per a la cura dels nostres parcs i jardins. Els jardins estan en mal estat perquè no s’han invertit en ells”.

Volver a ACTUALIDAD