Actualitat

Giner censura la política de gestos de Ribó amb el col·lectiu gitano

by csvalencia — 8 abril 2019 @ 19:03
Comparte

El portaveu de Cs exigeix a l'alcalde que “atenga les necessitats del poble gitano” i els cedisca un local “com porten reclamant tota la legislatura”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat la política de gestos de Ribó amb el col·lectiu gitano.

Giner ha exigit a l’alcalde que “atenga les necessitats del poble gitano a base de gestió i no de gestos”. “El primer és cedir-los un local municipal per al desenvolupament de les seues activitats, tal com el col·lectiu ha sol·licitat a l’ajuntament durant tota la legislatura”, ha afegit.

“No entenem que no s’atenga la necessitat del col·lectiu gitano de tindre un local municipal per a desenvolupar les seues activitats i atendre les persones”, ha explicat el portaveu de Cs. “En l’Avinguda de la Plata resideixen més de les meitat de les persones d’ètnia gitana de València, haurien de comptar amb un local municipal prop dels seus domicilis dirigit a donar resposta a les seues necessitats”, ha detallat.

Per a concloure, Fernando Giner ha felicitat el poble gitano amb motiu de la celebració del ‘Dia Internacional del Poble Gitano’.

Volver a ACTUALIDAD