Actualitat

Giner anuncia un pla de xoc de neteja per a València a l’estiu

by csvalencia — 26 març 2019 @ 10:29
Comparte

El portaveu de Cs destaca la importància de “retornar la lluentor a la ciutat” i explica que la primera mesura si aconsegueix l'alcaldia serà “acabar amb els nivells intolerables de brutícia del govern de Ribó”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha anunciat que la seua primera mesura, si aconsegueix l’alcaldia, després de les eleccions de maig de 2019, és fer un pla de xoc de neteja durant l’estiu. “Faré un pla de xoc extraordinari de neteja al juliol i agost per a acabar amb els intolerables nivells de brutícia que el govern de Ribó ha provocat a València”, ha assegurat Giner.

El pla contemplarà una neteja profunda dels escocells, els fanals i els jardins de barri així com un aigualeig integral de la ciutat per a eliminar les olors i la brutícia. “Quan comence el pròxim curs escolar, totes les famílies es trobaran la ciutat tal com es mereixen. Començarem per tots els xicotets jardins que els veïns tenen a les portes de les seues cases”, ha explicat Giner.

El portaveu de Cs ha afegit: “hem de destinar una major partida pressupostària a la neteja de la nostra ciutat restant-li subvencions a les fundacions municipals, que el tripartit ha convertit en quiosquets, i que no tenen cap benefici per al ciutadà”.

Per a concloure, Giner ha dit: “Ribó ha confós la biodiversitat amb la brutícia”.

Volver a ACTUALIDAD