Actualitat

Ciutadans denúncia la falta d’un estudi de fonts de soroll que justifique la reducció d’horaris de les terrasses en el Barri del Carme

by csvalencia — 21 març 2019 @ 18:23
Comparte

Bravo: “Els tractaments genèrics no solucionen el problema del soroll. És necessari identificar l'origen de cada un dels sorolls”

El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Chema Bravo ha denunciat hui en la comissió de Medi Ambient que el tripartit aplicarà mesures definitives en la ZAS del Carme de reducció de l’horari de les terrasses sense conéixer l’origen del soroll en la zona.

“Els tractaments genèrics no solucionen el problema del soroll. És necessari identificar l’origen de cada un dels sorolls per a dissenyar mesures específiques que els atenúen”, ha dit Bravo en la comissió en què ha recolzat la petició de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València de paralitzar les mesures definitives en la ZAS del Carme.

El PP s’ha abstingut i el tripartit ha votat a favor de mantindre estes mesures, com ja va succeir en l’acord plenari que va servir per a l’activació del ZAS del Carme.

El regidor de Cs ha recordat que la ZAS s’ha dissenyat amb les dades de sis estacions fixes que no han discriminat quin és l’origen dels sorolls. “Som molt conscients de que els nivells sonors de la zona sobrepassen els nivells recomanables, però actuar sense informació i amb solucions genèriques serà un fracàs, com ja ho han sigut la resta de ZAS de València”, ha dit Bravo.

Per a concloure, Bravo ha assegurat: “És molt poc responsable donar un medicament sense un diagnòstic clar de la malaltia, de la mateixa manera és igualment imprudent aplicar una mesura de retall d’horaris sobre un sector estratègic del barri com és l’hostaleria sense haver realitzat un estudi exhaustiu de les fonts de soroll que generen l’ambient sonor en el barri del Carme”.

Volver a ACTUALIDAD