Actualitat

Giner: “A València falta orde i que l’alcalde faça complir la normativa”

by csvalencia — 20 març 2019 @ 00:26
Comparte

El portaveu de Cs acusa Ribó d'utilitzar les Falles per a confrontar en compte de treballar perquè la festa siga més internacional i més assumible per a la ciutat i els seus habitants

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat: “A València falta orde i que l’alcalde faça complir la normativa. A València fa falta que les persones que complixen amb la seua obligació i paguen els seus impostos es vegen protegides i protegides. A València fa falta reconéixer a les Falles com el que són, la nostra festa major. I a València sobra confrontació, ideologia i brutícia. Per totes estes coses, la qual cosa ha de fer l’alcalde és aplicar la normativa que ja està a la seua disposició perquè les festes siguen unes festes com es mereixen els valencians”.

Després de la celebració de les Falles, Giner ha assegurat: “Ribó ha utilitzat les Falles per a confrontar. Recordem la polèmica que Fuset va crear dos dies abans de la plantà amb la Federació de Falles d’Especial. Ribó ha utilitzat políticament les Falles en compte de defendre-les. Hem d’aspirar que les Falles siguen eixa gran festa internacional, que realment són, i evitar que es convertisquen en una festa inassumible per a la ciutat i per als seus habitants”.

El portaveu de Cs hi ha advocat per afrontar les Falles de manera oposada a la de Ribó. “En compte de buscar la confrontació entre els fallers i els valencians que no ho són, que és el que provoca el tripartit, cal replantejar la convivència i, per a això, és necessari introduir gestió en compte d’ideologia”, ha dit Giner.

“La ciutat durant les Falles està bruta per falta de gestió. Una vegada més Ribó no ha previst un bon dispositiu de neteja i arreplega de residus. És lamentable que el fem s’acumule per totes les bandes i l’olor de rovell”, ha incidit Giner.

El portaveu de Cs hi ha advocat per facilitar en compte d’enfrontar: “El servici de l’EMT ha sigut també insuficient. I recordem que des de Cs vam proposar que l’EMT fora gratuïta el 17 el 18 de març per a tractar de posar-se’l més fàcil a valencians que estos dies patixen les incomoditats pròpies de les festes com els carrers tallades”.

Volver a ACTUALIDAD