Actualitat

Giner denúncia l’abandó del jardí de Nino Bravo i de l’entorn del mercat Sant Pere Nolasco de Saïdia

by csvalencia — 12 març 2019 @ 20:56
Comparte

El portaveu de Cs comprova junt amb membres de l'agrupació de Cs en Trànsits, veïns i comerciants “la deixadesa de Ribó en els aspectes més bàsics del barri”

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat l’abandó que patixen espais com el jardí de Nino Bravo i l’entorn del mercat Sant Pere Nolasco. “Ribó ha viscut quatre anys d’esquena al barri de Saïdia on hi ha botellons i brutícia en compte de jardins segurs i nets. A més d’ocupació i locals buits en compte d’activitat económica”, ha dit Giner.

“A cada pas veiem com passejar per Saïdia és passejar per una ruta d’abandó”, ha censurat Giner, després de visitar el barri junt amb les associacions de veïns i comerciants.

“Tornem a veure la deixadesa de Ribó en els aspectes més bàsics. La brutícia, els grafitis i l’abandó s’han instal·lat en Saïdia. L’alarmant quantitat de solars disseminats impedix la regeneració del barri mentres els seus veïns no tenen equipaments públics. Ribó ha permés els botellons i l’ocupació il·legal i s’ha negat durant quatre anys a millorar la qualitat de vida dels seus veïns”, ha criticat el portaveu de Cs.

Fernando Giner, ha incidit en la falta d’activitat econòmica del barri. “La inacció de Ribó amb la brutícia i l’ocupació espanta les inversions mentres els preus dels lloguers pugen per l’absència d’un pla de Ribó per a organitzar els apartaments turístics”, ha incidit Giner.

Per a concloure, la coordinadora de l’agrupació de Trànsits, Estefanía Rossell, ha afirmat: “Els afiliats de Ciutadans continuarem la nostra labor de xafar cada uns dels carrers de la ciutat, en coordinació amb el grup municipal, per a detectar els problemes dels valencians i buscar-los solucions”.

Volver a ACTUALIDAD