Actualitat

Giner acusa Ribó de deixar d’invertir en 2018 més de la mitat del que promet

by csvalencia — 1 març 2019 @ 19:05
Comparte

El portaveu de Cs denúncia que Ribó “deixa d'atendre el més bàsic com són els jardins i les infraestructures més necessàries dels barris”

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat que l’alcalde de València, Joan Ribó, de deixar d’invertir durant 2018 més de la mitat del que promet. “El nivell d’execució en 2018 és d’un paupèrrim 45% ja que Ribó ha deixat d’atendre el més bàsic com són els jardins i les infraestructures més necessàries dels barris”, ha dit Giner, després de comprovar l’execució del pressupost de 2018 de l’Ajuntament de València a 31 de desembre.

Giner ha denunciat les contínues contradiccions de Ribó en matèria econòmica: “Acaba el 2018 amb quasi 100 milions d’euros d’inversions sense acabar i diu que no té diners per a fer més fàcil la vida als valencians”.

El portaveu de Cs ha recordat que Ribó s’ha negat a augmentar la vivenda social, la gratuïtat de l’EMT el 17 i 18 de març, al xec escolar universal, els jupetins individuals per a tots els policies locals, entre altres propostes realitzades per Cs. “És incomprensible que Ribó preferisca pastar 100 milions en inversions no executades en compte d’ajudar a les persones”, ha dit Giner.

L’Ajuntament de València va tancar l’exercici 2015 amb 35,1 milions sense executar (equivalents al 36,1% del capítol d’inversions) mentres que en 2016 van ser 45,3 milions les inversions que no es van gastar (equivalents 33,78% del capítol d’inversions) i en 2017 no es van gastar 69,2 milions (equivalents 46,6% del capítol d’inversions) . En 2018 es van deixar d’invertir 93,1 milions d’euros, equivalents al 54,2% de les inversions que es van prometre.

“La gestió va a cada any a pitjor. La desafecció de Ribó amb els ciutadans és cada vegada major. Les inversions no arriben i els carrers estan cada vegada més brutes”, ha conclòs Giner.

Volver a ACTUALIDAD