Actualitat

Giner: “Ciutadans posarà en quarentena les fundacions de l’Ajuntament”

by csvalencia — 28 febrer 2019 @ 22:49
Comparte

El portaveu de Cs: “S'ix del pla d'ajust per a fer inversions, no per a fer quiosquets”

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat hui en el ple del consistori: “Ciutadans posarà en quarentena les fundacions de l’Ajuntament si tenim la responsabilitat de govern a partir de maig”.

Sobre aquest assumpte, Giner ha afegit: “L’objectiu d’eixir del pla d’ajust és fer inversions a la ciutat i no fer quiosquets. Li demane al senyor Ribó que, fins a maig, no faça com amb els carrils bici i no cree cap quiosquet. S’ha d’esperar a veure el que passa en les eleccions”.

Al fil del debat d’Hisenda celebrat a l’Ajuntament de València, Fernando Giner ha censurat la baixa execució que han tingut els quatre anys de Ribó. “En 2018, va fregar els 100 milions sense gastar, més de la meitat de les inversions promeses. Ribó ha demostrat no saber gestionar, es mou a colp de martillazos ideològics”, ha dit Giner.

L’Ajuntament de València va tancar l’exercici 2015 amb 35,1 milions sense executar (equivalents al 36,1% del capítol d’inversions) mentre que en 2016 van ser 45,3 milions les inversions que no es van gastar (equivalents 33,78% del capítol d’inversions) i en 2017 van ser 69,2 milions (equivalents 46,6% del capítol d’inversions). En 2018 es van deixar d’invertir 93,1 milions d’euros, equivalents al 54,2% de les inversions que es van prometre.

Volver a ACTUALIDAD