Actualitat

Giner denúncia nous retards en la construcció del CEIP Nou Malilla

by csvalencia — 27 febrer 2019 @ 22:54
Comparte

El portaveu de Cs: “Ribó ha hagut de corregir errors tan garrafals com que faltaven neteges en aules d'infantil i primer cicle”

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que un cúmul de deficiències en la memòria del nou col·legi Fernando dels Rius (ara CEIP 106 Nou Malilla) provocarà nous retards en la construcció d’este centre educatiu. “Ribó ha hagut de corregir errors tan garrafals com que faltaven neteges en aules d’infantil i primer cicle, despatx i vestuari del professor en el gimnàs, places d’aparcaments i espais per a magatzem i quart general de neteja”, ha dit Giner.

 

“El nou Fernando dels Rius no para d’acumular retards”, ha dit Giner, que ha recordat que Podem va iniciar els tràmits d’este col·legi al gener de 2018, al juliol va ser avisat per Cs en el ple de que la Conselleria els havia escrit un correu advertint de fallades i que no els van esmenar fins a octubre.

“Ara tornen a tindre un altre retard més en la construcció d’este col·legi que no sabem quant més es va a haver de retardar”, ha dit Giner.

Per a concloure, Giner ha dit: “Ribó és incapaç d’aprofitar els fons de la Generalitat per a construir nous col·legis. dels 700 milions amb què està dotat Edificant, ja hi ha més de 471 milions d’euros adjudicats i, mentrestant, Ribó no ha gastat ni un euro”.

Volver a ACTUALIDAD