Actualitat

Ciutadans acusa al tripartit d’incomplir el compromís de convocar les places de Policia Local vacants

by csvalencia — 25 febrer 2019 @ 14:53
Comparte

El regidor Manuel Camarasa acusa al tripartit d'incomplir el seu compromís de “incorporar més policies locals a la ciutat abans de l'any 2020”

Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València hi ha acusat al tripartit de falta voluntat per convocar les places de Policia Local vacants, tal com va proposar el grup municipal Cs en l’última Comissió de Govern Interior. El regidor Manuel Camarasa hi ha acusat al tripartit d’incomplir el seu compromís de “incorporar més policies locals a la ciutat abans de l’any 2020”.

L’edil de Cs ha recordat que al juny de 2015 havia 1.631 policies i en data de hui són 1.532. “Tenim 100 policies menys ara que a l’inici de legislatura i a açò cal unir els més de 160 de les jubilacions per entrada en vigor del decret més les 11 jubilacions previstes enguany i, tot això, sense que s’haja incorporat cap nou efectiu a la plantilla”, ha dit Camarasa.

La convocatòria de places oberta actualment es referix a 2017 i té un total de 40 places. “La qual cosa demanem és que s’unisquen les 50 places de 2018 a les més de 160 places que es van a generar pel decret de jubilació. És la forma més efectiva de que s’incorporen nous agents a la plantilla estalviant costos”, ha dit Camarasa.

Per a concloure, l’edil de Cs ha dit: “Tal com està actuant el tripartit amb la plantilla de la Policia Local de València, ni en 2024 arribaran les places que té ara pendents de cobrir el consistori”.

Volver a ACTUALIDAD