Actualitat

Giner censura que Ribó no ha gastat encara ni un euro d’Edificant

by csvalencia — 21 febrer 2019 @ 13:58
Comparte

El portaveu de Cs recorda que Ribó es va comprometre a acabar 12 obres de reformes de col·legis abans d'acabar el 2018

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat l’alcalde de València, Joan Ribó, ja que encara no ha gastat encara ni un euro del programa Edificant. “Ribó ha promés construir l’IES de Patraix, el Sant Ángel de la Guarda i el Fernando dels Rius i no ha posat ni una rajola ni ho farà abans d’acabar el seu mandat. Tampoc ha iniciat 12 obres de reformes en col·legis que es va comprometre acabar abans d’acabar 2018 i el pressupost del qual és quatre vegades inferior a la mitjana”, ha dit Giner.

“Ara toca accelerar els terminis i la responsabilitat en Edificant és de l’alcalde. Ribó ja ha demostrat la seua desafecció amb els ciutadans. Al setembre de 2017 es va negar a protegir la moció de Ciutadans perquè s’acceleraren els terminis per a la construcció del Sant Ángel de la Guarda i ara l’única cosa que tenen els seus alumnes són barracons. Ni s’ha començat el derrocament de l’antic col·legi ni s’ha urbanitzat la zona”, ha criticat Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha assegurat: “Les educació pública de qualitat necessita instal·lacions educatives de qualitat perquè totes les famílies tinguen l’oportunitat de triar el col·legi a què volen portar als seus fills en igualtat de condicions”.

Volver a ACTUALIDAD