Actualitat

Cs insta a Gloria Tello a atendre a la plataforma de Tavernes Blanques creada contra la ubicació del nou centre d’animals

by csvalencia — 21 febrer 2019 @ 13:57
Comparte

Chema Bravo: “És inacceptable que Gloria Tello es negue a treballar en equip i oculte les dades que demostren l'apilotament animal en Benimamet”

El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Chema Bravo ha instat la regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, que atenga a la plataforma de Tavernes Blanques creada contra la ubicació del nou centre d’animals. Chema Bravo li ha recordat a Gloria Tello que l’ajuntament de Tavernes Blanques va aprovar en el ple del passat mes de setembre una declaració institucional en contra de la ubicació d’un centre d’animals a 70 metres d’un col·legi d’esta localitat.

“Gloria Tello no escolta. És el que ha demostrat durant esta legislatura. És inacceptable que Gloria Tello es negue a treballar en equip i oculte les dades que demostren l’apilotament animal en Benimamet, com ha certificat hui en la comissió de Medi Ambient”, ha assegurat el regidor de Cs.

Chema Bravo ha recordat que Ciutadans ha presentat diverses mocions al ple de l’Ajuntament per a dignificar la vida dels animals. “Els hem estés la mà i ens han donat l’esquena. Les solucions a llarg termini necessiten diàleg i consens perquè siguen sostenibles en el temps”, ha assegurat Bravo, que ha afegit: “Els animals de València seguixen amuntegats en el centre de Benimamet. L’Ajuntament ha sigut incapaç de millorar la qualitat de vida dels animals i els seus plans han rebut un unànime rebuig. Les seues promeses electorals, amb la legislatura ja acabada, han quedat en paper mullat. Ha mantingut la situació actual havent-hi alternatives”.

Per a concloure, el regidor de Cs ha dit: “La superba és la tònica general dels regidors de Compromís. Ciutadans, arribat el moment, tendirà la mà a tots els grups per a buscar solucions integradores i amb un horitzó temporal major dels quatre anys que té una legislatura”.

Volver a ACTUALIDAD