Actualitat

Giner: “València ha de ser una ciutat còmoda i oberta, amb projecte de futur per a tots”

by csvalencia — 9 octubre 2018 @ 19:07
Comparte

El portaveu de Cs declara que “no volem una societat valenciana crispada” i exigix a Ribó que “tall les subvencions a entitats pancatalanistes”

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha declarat hui, amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre, que “València ha de ser una ciutat còmoda i oberta amb projecte de futur per a tots”.

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, ha felicitat en nom del seu grup municipal, “a tots els valencians i valencianes amb motiu de la nostra festivitat” i ha destacat que “hem de ser conscients que junts som imparables, estem ací per a fer una gran regió, augmentar el nivell de vida i perquè nostre fills no es tinguen anar a treballar a altres llocs”.

Sobre este assumpte, Fernando Giner, ha exigit a Joan Ribó que “tall les subvencions a entitats pancatalanistes” i li ha recordat que “la seua obligació és treballar pel benestar de tots els valencians”.

La Comunitat Valenciana ha de ser el lloc on valga la pena viure i una persona poder desenrotllar el seu projecte de vida i professional. Eixa és la meta de Ciutadans”, ha declarat el portaveu de Cs.

Per a concloure, Fernando Giner, el qual va ser portador de la Real Senyera en 2016, ha fet insistència en què “no volem una societat valenciana crispada” i ha exigit a Ribó que “deixe d’intentar dividir-nos”

Volver a ACTUALIDAD