Actualitat

Cs demana que l’Ajuntament reconega el treball dels artistes valencians Marisa Casalduero, Vicente Talens i Carmen Berenguer

by csvalencia — 5 octubre 2018 @ 14:20
Comparte

Fernando Giner i Amparo Picó presenten una moció per a posar en valor el llegat cultural valencià per mitjà d'exposicions retrospectives d'artistes contemporanis difunts

El grup Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha anunciat que han presentat una moció a la Comissió de Desenrotllament Humà, que se celebrarà el pròxim 18 d’octubre, amb l’objectiu que es reconega la figura dels artistes valencians difunts Marisa Casalduero, Vicente Talens i Carmen Berenguer.

El portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, ha qualificat de “molt important” que l’ajuntament pose en valor la cultura contemporània, en este cas“homenajant la figura i obra d’artistes que, en este cas ja no estan, com Marisa Casalduero, una dona brillant que ens ha deixat un valuós legat”.

“Varios artistes plàstics valencians han mort en els últims cinc anys en la ciutat de València, com Vicente Talens, Marisa Casalduero i Carmen Berenguer. Ells, representen a una generació d’artistes amb un talent infinit, que han sigut treballadors compromesos amb l’art valencià. El seu llegat romandrà lligat sempre al record cultural de la nostra ciutat”, ha manifestat la regidor de Ciutadans Amparo Picó.

Per a concloure, el portaveu de Ciutadans Fernando Giner ha exigit “implicació” per part de l’Ajuntament de València “perquè esta iniciativa isca avant” i que l’Ajuntament promoga de manera planificada retrospectives d’artistes valencians.

Volver a ACTUALIDAD