Actualitat

Giner denúncia la hipocresia del PSPV: “Voten a favor d’eliminar exempcions fiscals mentres que es l’autoapliquen en la seua seu”

by csvalencia — 4 octubre 2018 @ 14:17
Comparte

El portaveu de Cs incidix en que el PSPV s'ha estalviat més de 100.000 euros en una operació controlada per les àrees que té en l'Ajuntament

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat hui la hipocresia del PSPV.“Voten a favor d’eliminar exempcions fiscals mentres que es l’autoapliquen en la seua seu”, ha dit Giner, que ha incidit en la coincidència en el temps entre la votació del PSPV en el Ple de setembre per a eliminar les exempcions fiscals i la resolució que permet al PSPV no pagar imposats per la venda de la seua seu.

Giner ha recordat que el PSPV en l’Ajuntament de València porta les àrees d’urbanisme, hisenda i turisme. “Estem davant d’un operació urbanística amb exempcions fiscals a un grup turístic. Totes els detalls de l’operació s’han cuinat sota el control absolut del PSPV i el resultat ha sigut que el PSPV s’ha estalviat més de 100.000 euros”, ha remarcat Giner.

“Estem davant d’un tripartit que es tapen entre ells. No hi ha un pacte de la Nau sinó un contracte d’obra per a repartir-se el poder en el que cap partit s’oposa al que fan els seus socis”, ha dit Giner.

El portaveu de Ciutadans ha assegurat: “El PSPV i el tripartit en el seu conjunt no es preocupen pel que els passa als veïns. Van dir que venien a rescatar persones i l’única cosa que fan és rescatar-se a ells mateixos”.

Volver a ACTUALIDAD