Actualitat

Ciutadans pregunta per la idoneïtat de la ubicació del centre de migrants d’Ayora

by csvalencia — 2 octubre 2018 @ 14:13
Comparte

Amparo Picó: “Fábregas fa tot al contrari del que predica. La seua política es basa en imposicions”

Ciutadans en l’Ajuntament de València ha anunciat hui que presentarà una moció a la Comissió de Desenrotllament Humà, que se celebrarà este mes, dirigida a que la regidora Neus Fábregas explique als veïns els criteris que ha seguit per a decidir ubicar un centre de migrants en la plaça Federico Maig d’Ayora.

“Volem saber si la ubicació és la més idònia per a albergar un centre d’acollida de migrants, a més d’un centre cívic, tal com ha anunciat el tripartit, així com les alternatives que s’han valorat”, ha declarat la regidor de Cs Amparo Picó.”

Sobre este assumpte, després de la reunió mantinguda “a porta tancada per als grups de l’oposició” entre la regidora de València en Comú i veïns“convidats de manera molt estudiada”, la regidora de Ciutadans Amparo Picó ha criticat que “Fábregas fa tot al contrari del que predica. La seua política es basa en imposicions, en falta de diàleg i en l’opacitat”.

Amparo Picó ha explicat que “com a grup municipal hem necessitat una crida d’atenció i més de dos setmanes, per a accedir als expedients de referència sense que se’ns done més informació a l’efecte”. “La falta de transparència del tripartit és alarmant”, ha censurat.

Per a concloure, Picó ha manifestat que “la emergència humanitària no és incompatible amb un correcte procedir per part del tripartit”. “Les persones acollides mereixen tota la nostra atenció, en la millor de les condicions i en el lloc òptim”, ha destacat.

Volver a ACTUALIDAD