Actualitat

Bravo: “El centre d’animals de Benimamet està fregant una situació de maltractament”

by csvalencia — 27 setembre 2018 @ 22:38
Comparte

Ciutadans reprova la gestió de Tello per no atallar la situació d'emergència del refugi animal

El regidor de Ciutadans Chema Brau ha assegurat hui en el Ple de l’Ajuntament: “El centre d’animals de Benimamet està fregant una situació de maltractament”. Ciutadans ha presentat una moció hui per a reprovar la gestió de Gloria Tello al capdavant de la regidoria de Benestar Animal que ha rebutjat el tripartit amb l’abstenció del Partit Popular.

Bravo ha incidit en la incapacitat de Tello de comunicar-se amb l’actual gestora del centre. “Mentres Gloria Tello estava de vacacions, el nucli es va quedar parcialment sense aigua afectant el sistema elèctric. La regidora no es va assabentar i només va actuar després de la denúncia de Ciutadans en prensa”, ha dit Giner.

El regidor de Cs ha recordat que Ciutadans va presentar al maig una moció per a aplicar un pla d’emergència que mitigara l’apilotament que patixen els animals en Benimamet. “Van rebutjar la proposta i el resultat ha sigut un augment de les morts d’animals durant els mesos de juny, juliol i agost i la baixada de les adopcions”, ha afirmat Brau.

En este sentit, Bravo ha recordat que al juny de 2016 es va firmar un contracte menor de 14.934 euros en què es comprometia en tres mesos a tindre operativa una pàgina web per a les adopcions d’animals.

Respecte a la proposta d’ubicar un nou nucli zoològic a Tavernes Blanques, Brau ha dit: “La parcel·la està a menys de 70 metres d’un col·legi manera que els vectors infecciosos dels animals afectaran els escolars”.

Volver a ACTUALIDAD