Actualitat

Narciso Estellés: “No volem més solucions provisionals ni pegats per a València”

by csvalencia — 13 setembre 2018 @ 10:44
Comparte

El regidor de Cs anuncia que el seu grup ha sol·licitat hui “de nou” a AUMSA una reunió per a conéixer “en profunditat” el projecte del PAI del Grau

El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Narciso Estellés, ha criticat hui que “no volem més solucions provisionals, ni pegats per a València. El projecte del PAI del Grau està rodejat de falta de transparència, de polèmica i de provisionalitat”.

Sobre este assumpte, Estellés ha recordat que “des del 23 d’agost, este grup municipal està esperant que El Govern Municipal ens done accés al projecte” i ha anunciat que“de nou” el portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, ha sol·licitat una reunió amb el gerent d’AUMSA per a ser informat sobre les actuacions realitzades fins a la data respecte del PAI del Grau.

El regidor de Ciutadans ha recordat que “a l’agost demanem una junta extraordinària de portaveus per a aprofundir en este assumpte i a hores d’ara no hi ha ni data”.

“El PAI del Grau és un projecte que arriba quasi al final de la legislatura, de nou amb polèmica entre els socis de govern, que utilitzen qualsevol escenari d’interés públic i ciutadà per a posar en relleu les seues diferències”, ha censurat.

“Pareix que a València tota la que toca el tripartit tinga tints de provisionalitat i este projecte del PAI del Grau no és una excepció per la seua interdependència de disseny amb la prolongació del túnel de Serradora. Des de Ciutadans ens preguntem què ha fet durant estos tres anys el govern de Ribó per a aconseguir que la prolongació del túnel de Serradora es materialitze finalment”, ha criticat el regidor de Cs, qui ha afegit que “des que ADIF va adjudicar el contracte de servicis per a la redacció de l’estudi de viabilitat tècnic-económica de la prolongació sud del tunel de Serreria de València, el projecte ha quedat bloquejat”.

Per a concloure, el regidor de Cs ha declarat: “A través de la informació que rebem pels mitjans, ja que el tripartit no ens facilita una altra, tenim dubtes de les solucions urbanístiques propostes respecte a la distància entre torres i les seues possibles conseqüències quant a la seguretat, coneixent que hi ha precedents arquitectònics d’altres ciutats europees que han fracassat. També exigim al tripartit garanties de manteniment sobre els 161.000 m2 de futura zona verda, perquè amb l’historial del tripartit en la legislatura en matèria de manteniment urbà, ens temem un episodi més d’abandó extrem”.

Volver a ACTUALIDAD