Actualitat

Giner: “El xec escolar de Ribó impedix a les famílies triar on educar els seus fills”

by csvalencia — 13 setembre 2018 @ 10:43
Comparte

El portaveu de Cs: “Amb un màxim de 90 euros al mes no es facilita que els pares i les mares puguen treballar”

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit a l’alcalde de València, Joan Ribó, un xec universal que cobrisca el 100% de l’educació de 0 a 3 anys. “El xec escolar de Ribó impedix a les famílies triar on educar els seus fills. No descansaré fins que el xec escolar siga universal”, ha assegurat Giner.

“Les ajudes que aprovarà demà la Junta de Govern Local respecte al xec escolar són insuficients. Amb un màxim de 90 euros al mes no es facilita que els pares i les mares puguen treballar. És necessari incrementar les ajudes a les famílies per a l’educació dels seus fills de 0 a 3 anys”, ha dit Giner.

El portaveu de Cs ha explicat que incrementar les ajudes en l’educació de zero a tres anys “afavorix la igualtat d’oportunitats. Des de Ciutadans continuarem treballant perquè a València siga fàcil tindre fills i treballar. L’ajuntament ha de ser una facilitador i no un generador de problemas”.

Volver a ACTUALIDAD