Actualitat

Ciutadans presenta una moció perquè el mercat de Benicalap recupere l’aire condicionat

by csvalencia — 12 setembre 2018 @ 10:40
Comparte

Giner: “Compradores i venedors han patit temperatures pròximes als 40 graus i ara el tripartit amenaça la campanya de Navidad”

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha presentat una moció a la comissió d’Hisenda, que se celebrarà el pròxim 24 de setembre, perquè el mercat de Benicalap recupere l’aire condicionat.

Giner ha assegurat: “Compradors i venedors han patit temperatures pròximes als 40 graus i ara el tripartit amenaça la campanya de Nadal. Per això, hem demanat que es consensue en el termini màxim d’un mes un calendari d’obres en el mercat de Benicalap (tant per l’aire condicionat com per la resta de deficiències del recinte) de manera que es reduïsquen les molèsties a compradors i venedors i s’executen totes elles en el termini més breu possible”.

El portaveu de Cs ha instat al tripartit que s’executen les obres que necessita el mercat. “Els venedors necessiten tindre el mercat en condicions per a poder vendre els seus productes pel que el tripartit deu de donar una resposta”, ha dit Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha dit: “Volem saber per què els comerciants del mercat de Benicalap no participarà en la pròxima edició de Bonica Fest i quina relació té esta decisió amb la falta d’execució d’obres en el mercat”.

Volver a ACTUALIDAD