Actualitat

Ciutadans denúncia que els policies locals seguixen sense tindre jupetins antibales

by csvalencia — 11 setembre 2018 @ 08:31
Comparte

Jiménez: “És una vergonya que s'estiga esgotant la legislatura i la PLV seguisca sense tindre un jupetí antibales per a cada policía”

Ciutadans en l’Ajuntament de València ha denunciat hui que els policies locals seguixen sense tindre jupetins antibales. La regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València, María Dolores Jiménez, ha criticat que “la legislatura s’acaba i les dones i hòmens que formen part de la Policia Local de València seguixen sense tindre un jupetí personal”. “No entenem la parsimonia que este govern té en l’entrega i la compra d’un material”, ha dit.

Jiménez ha recordat que “ho vaig de la legislatura des del grup Ciutadans hem insistit en la necessitat que cada policia tinga un jupetí”. “Entenem que és un dret dels policies i un deure del Consistori que cada policia tinga un jupetí propi. Crec que el jupetí ha de considerar-se com un equip de protecció individual”, ha afegit Jiménez.

“El Ajuntament de València va disposar d’una quantitat de diners extraordinaris per a la compra de 510 jupetins, en dos partides, una de 50 jupetins per un cost de 33.517EUR i una altra de 460 jupetins per 308.356EUR, que se sumaven als ja existents, fent un total de 865 jupetíns”, ha detallat Jiménez.

“A data de hui, no s’han entregat tots i a més, faltarien altres 500 jupetins, aproximadament, per a poder cobrir a la plantilla total de policies, per això, des de Ciutadans tornem a insistir en este assumpte, així com en que la PLV necessita guants de protecció”, ha dit la regidor de Cs.

Per a concloure, Jiménez ha declarat: “si volem una policia del segle XXI, hem de tindre una policia preparada i ben equipada. Disposem d’uns grans professionals, per tant i hem de dotar-los dels equips necessaris perquè puguen exercir els seus funcions”.

Volver a ACTUALIDAD