Actualitat

Cs pregunta al Congrés si exigirà responsabilitats polítiques en Mercavalencia per l’ús abusiu de recursos públics

by csvalencia — 3 agost 2018 @ 15:30
Comparte

Toni Cantó: “Els escàndols de Galiana han de ser atallats”

El grup parlamentari de Ciutadans en el Congrés dels Diputats ha presentat una pregunta per escrit per a aclarir les irregularitats en l’ocupació dels fons públics de Mercavalencia. En la pregunta, firmada pels congressistes valencians Toni Cantó i Vicente Ten, es pregunta al Govern si pensa exigir responsabilitats polítiques en Mercavalencia per l’ús abusiu dels recursos públics.

Toni Cantó ha assegurat: “Els escàndols de Galiana han de ser atallats. El regidor de Comerç és el tercer polític de Compromís en l’Ajuntament a ser investigat (abans imputat) pel presumpte fraccionament de contractes”.

El diputat valencià en el Congrés ha recordat que, a més, Mercavalencia va pagar 25.884 euros per a la realització d’un programa de televisió que va ser presentat pel mateix Galiana sense que es garantira el principi de concurrència, la qual cosa va provocar que es remetera a l’Agència Antifrau un expedient sobre este assumpte.

Per estos motius, els diputats Toni Cantó i Vicente Ten han demanat una resposta per escrit al Govern sobre si s’ha realitzat l’inici d’expedient d’investigació dels fets relatats i, si és el cas, quin ha sigut el resultat d’estos així com sobre les mesures que pensa adoptar El Govern per a evitar estos abusos en la Xarxa de 23 Unitats Alimentàries de Mercasa en tota Espanya.

Volver a ACTUALIDAD