Actualitat

Cs censura l’absència de reforços de l’EMT durant la vaga del taxi

by csvalencia — 30 juliol 2018 @ 12:49
Comparte

Narciso Estellés: “L'EMT de Grezzi no oferix freqüències adequades als ciutadans i no té capacitat de reacció”

El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Narciso Estellés ha censurat la falta de reforços en les línies de l’EMT durant la vaga del taxi. “Des de Ciutadans no entenem com l’EMT de Grezzi no posa reforços de servicis en les seues línies havent-hi una vaga total del sector taxi que afecta València i a l’àrea metropolitana”, ha dit Estellés.

“Estem davant d’una EMT de Grezzi que no oferix les freqüències adequades als ciutadans ni vetla per la satisfacció del client. És una EMT on falta reacció davant de qualsevol circumstància que afecte la ciutat de València”, hi ha assenyalat Estellés.

Després de comprovar des de Ciutadans com durant el matí de hui s’oferia informació insuficient relacionada amb la vaga des del telèfon d’informació de l’EMT, Estellés ha lamentat “la desafecció que Grezzi té amb els usuaris de l’EMT”.

“No estem en el moment de pensar com reaccionar, tal com diu Grezzi, sinó d’haver implantat ja les mesures compensatòries oportunes. No és prou d’informar en l’estació de tren i autobusos, sinó que cal reforçar el servici i informar en altres punts del centre i llocs estratègics de la ciutat on el servici d’EMT s’ha interromput. Grezzi no pensa en els veïns de València”, ha conclòs Estellés.

Volver a ACTUALIDAD