Actualitat

Giner: “Les vergonyes se li acumulen a Ribó i no fa res per solucionar-les”

by csvalencia — 26 juliol 2018 @ 10:07
Comparte

El portaveu de Cs insta Galiana a tindre en Mercavalencia “la sensibilitat i la proactivitat que està tenint l'empresa privada”

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha dit este matí en el ple del consistori: “Les vergonyes se li acumulen a Ribó i no fa res per solucionar-les. Nosaltres no volem que el nostre Ajuntament tinga empreses municipals amb falsos autònoms”.

El Ple de l’Ajuntament ha debatut hui una moció presentada per Ciutadans per a regularitzar la situació de tots els cooperativistes afectats per les resolucions de la Inspecció de treball i Seguretat Social i de la Tresoreria. Al ple han assistit membres de UGT, de la cooperativa Work Man ACP i de l’Associació de Treballadors Autònoms.

Durant el debat, Fernando Giner ha instat el regidor de Comerç, Carlos Galiana, a “canviar el seu estil de dirección” i a tindre en Mercavalencia “la sensibilitat i la proactivitat que està tenint l’empresa privada”. De fet, citant dades del sector carni, Giner ha explicat que a Espanya hi ha 15.000 persones susceptibles de ser falsos autònoms dels quals 5.000 ja han sigut regularitzats per les empreses que els tenien com a empleats.

El regidor de Ciutadans Manuel Camarasa, per la seua banda, ha incidit en que “els treballadors de la cooperativa Work Man ACP no compten amb les condicions per a ser considerats autònoms sinó treballadors afiliats pel règim general”.

Volver a ACTUALIDAD