Actualitat

Giner: “El mural de Jesuïtes és una mostra més de les hipoteques que el PSPV té amb els nacionalistes de Compromís”

by csvalencia — 26 juliol 2018 @ 17:12
Comparte

El portaveu de Cs exigix a Ribó que “demane disculpes i es comprometa a no cedir murs públics per a fomentar l'odi i la violencia”

“El mural de la vergonya, el mural de Jesuïtes, és una mostra més de les hipoteques que el PSPV té amb els nacionalistes de Compromis”, ha declarat hui el portaveu de Cs en l’Ajuntament de València Fernando Giner, el qual ha presentat una moció d’urgència en el ple municipal sobre el mural de Jesuïtes. Iniciativa que no s’ha debatut ja que el tripartit ha rebutjat la urgència de la mateixa.

“Tant a Catalunya, com en el País Basc i en la Comunitat Valenciana, el PSOE es plega al nacionalisme”, ha dit Giner durant el ple, a què ha assistit la president de Covite, Consuelo Ordóñez, i la mare d’un dels guàrdia civils agredits en Alsasua. El portaveu de Cs ha criticat: “esta actitud del PSOE només fa que perjudicar tots els ciudadans”.

 El portaveu de Cs ha exigit a Ribó que demane disculpes i que “es comprometa a no tornar a cedir murs públics per a pintar murals que fomenten l’odi i la violència.”

La moció presentada  per Ciutadans pretenia que l’Ajuntament i tots els seus grups facen un reconeixement expresse i tancat cap a les víctimes i la seua situació i que l’Ajuntament, com a institució, acceptara la sentència del Tribunal sobre les agressions en Alsasua.

Sobre este assumpte, la regidora de Ciutadans Maria Dolores Jiménez ha declarat que “es molt greu el que ha ocorregut a València. Este Ajuntament no pot generar divisió”.

Per a concloure, Jiménez ha agraït l’assistència al ple a Consuelo Ordóñez i a la mare d’un dels guàrdies civils agredits.

Volver a ACTUALIDAD