Actualitat

Giner: “Ribó executa menys inversions cada any mentres cobra més impostos”

by csvalencia — 4 juliol 2018 @ 16:41
Comparte

El portaveu de Cs titla "d'inacceptable" que el 87,47% de les inversions estiguen sense executar a mitat d'any

“Ribó executa menys inversions cada any mentres cobra més impostos”, ha dit el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, després de conéixer les “raquítiques dades d’inversió de Ribó a 30 de juny mentres Ribó ha cobrat quasi 80 milions d’euros més dels que tenia previstos en impostos i taxes en el que va de legislatura”.

Tal com demostra l’estat d’execució de gastos del consistori a 30 de juny, les inversions executades per Ribó són cada any pitjors. A mitat d’any de 2016, Ribó tenia 69,5 milions d’euros per invertir mentres que en la mateixa data de 2017 van ser 81,1 milions i enguany ha aconseguit els 146 milions d’euros.

“Es inacceptable que el 87,47% de les inversions estiguen sense executar a mitat d’any. Ribó promet i no cumpleix”, ha dit el portaveu de Cs. Giner ha incidit en que la ineficaç gestió de Ribó està perjudicant el dia a dia dels valencians. “En l’estat d’execució de gastos demostra la desafecció de Ribó amb els ciutadans. Hi ha 7,6 milions en renovació d’enllumenat públic que no s’han executat, 6,8 milions en diverses construccions i remodelacions d’edificis i immobles que no s’han iniciat i 5,2 milions d’euros en autobusos de l’EMT que no s’han comprat”.

“Tampoc s’han executat tres milions obres d’urbanització en barris, dos milions en renovació de voreres i calçades ni més de 750.000 euros en reparacions en instal·lacions esportives promeses als ciutadans”, ha afegit el portaveu de Cs.

Volver a ACTUALIDAD