Actualitat

Giner: “Ribó s’ha negat a regularitzar als 250 falsos autònoms de Mercavalencia”

by csvalencia — 28 juny 2018 @ 17:32
Comparte

El portaveu de Cs i el regidor Manuel Camarasa demanen al Ple que l'Ajuntament acate la resolució de la Inspecció de Treball en el cas que esta reafirme la situació irregular dels treballadors

“Ribó s’ha negat a regularitzar als 250 falsos autònoms de Mercavalencia i acatar les resolucions de la Tresoreria General de la Seguretat Social”, ha declarat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, qui ha demanat hui en el ple que l’Ajuntament regularitze als 250 treballadors de Mercavalencia, de la Cooperativa Work Man ACP, que han intervingut en el debat la moció per a exposar la seua situació irregular, tal com ha resolt la Tresoreria General de la Seguretat Social després de la inspecció de treball realitzada l’11 de desembre de 2017.

“Tindre 250 falsos autònoms hauria d’avergonyir a l’alcalde. El govern de la Nau i el Partit Popular s’han aliat per a allargar esta situació irregular en Mercavalencia”, ha criticat el portaveu de Cs, qui ha recordat que “en el Congrés dels Diputats, Podem va presentar una proposició de llei per a revertir la situació de les cooperatives que presten servicis en empreses de les indústries càrnies, que va ser recolzada pel PSOE. Els treballadors de Mercavalencia pareix que no mereixen eixe respecte”.

Per la seua banda, el regidor de Cs Manuel Camarasa ha fet insistència en què “en el sector privat ja s’estan prenent mesures i arribant a acords per a regularitzar estes situacions a la vista de les sentències que s’estan donant per tota Espanya i pel propi Tribunal Suprem. És una llàstima que el sector públic, amb un govern suposadament progressista, vaja per darrere de les empreses privades del sector a l’hora de respectar els drets dels treballadors”.

Volver a ACTUALIDAD