Actualitat

Giner: “La falta de coordinació entre la Conselleria i l’Ajuntament en educació està perjudicant els alumnes i les famílies”

by csvalencia — 28 juny 2018 @ 17:31
Comparte

El portaveu de Cs: “De la primera fase d'Edificant, només han fet tràmits per a un dels nou centres promesos i el Sant Ángel de la Guarda seguix fora”

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat hui en el Ple del consistori que “la falta de coordinació entre la Conselleria i l’Ajuntament en educació està perjudicant els alumnes i famílies”.

El ple ha aprovat hui gestions de set centres per al programa Edificant, per mitjà del qual la Generalitat cedix als ajuntaments la realització d’obres en els col·legis. “Des d’abril, hi ha Ajuntaments que tenen ja els diners per a començar les obres mentres que la falta de planificació i de coordinació entre l’Ajuntament i la Conselleria provoca que València no tinga encara ni un euro”, ha dit Giner.

Giner ha recordat que, al febrer de 2016, la Conselleria es va comprometre a iniciar les obres del Sant Ángel de la Guarda i l’IES de Patraix en el segon semestre de 2016 mentres que per al primer semestre d’enguany es va comprometre a reformar el CIPFP Misericòrdia, en l’IES 26, en el CEED, el CIPFP V. Blasco Ibáñez i el CEIP Nicolau Primitiu. “No s’ha fet res d’açò”, ha censurat Giner.

Respecte al col·legi Sant Ángel de la Guarda, que hui ha estat representat en el ple per Antonio Bartual, president de l’AMPA, el portaveu de Cs ha incidit en que, al setembre de 2017, Ciutadans va demanar accelerar les obres i el tripartit es va negar. “De la primera fase d’Edificant, només ha fet tràmits per a un dels nou centres promesos i el Sant Ángel de la Guarda seguix fora mentres que de la segona fase es van anunciar 12 centres i només han portat sis”, ha dit el portaveu de Cs.

Volver a ACTUALIDAD