Actualitat

Giner: “Es indignant que Ribó cedisca espais públics a què es posen al costat dels agressors d’Alsasua”

by csvalencia — 26 juny 2018 @ 12:32
Comparte

El portaveu de Cs exigix a l'Alcalde de Valencia que explique quins criteris seguix l'Ajuntament per a concedir espais públics per a grafits i quina és la relació de Compromis amb l'artista Elías Taño

“És indignant que Ribó cedisca espais públics a què es posen al costat dels agressors d’Alsasua”, ha declarat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València Fernando Giner, després de la polèmica sorgida pel mural d’Elías Taño contra la condemna judicial d’Alsasua, i després de conéixer les manifestacions en contra del Col·lectiu de Víctimes del Terrorisme.

“Esperem que el nou mural no es convertisca en una vergonya per als valencians”, ha dit Giner, el qual ha censurat que l’Alcalde de València “ceda un mur de la ciutat als que es posicionen a favor de què amenacen i intimiden, en compte de posar-se al costat de què patixen les amenaces, les agressions i les intimidacions”.

El portaveu de Cs ha exigit a Ribó que explique “quins criteris seguix l’Ajuntament per a concedir espais públics per a pintar grafits i quina és la relació de Compromís amb l’artista Elías Taño”.

En esta línia, ha anunciat que el grup municipal Cs ha registrat diferents preguntes per a saber si el primer grafit que va esborrar la contracta de neteja tenia permís municipal i si hi ha documentació sobre tal permís.

Per a concloure, Fernando Giner ha recordat que el tripartit es va negar, en 2017, a una proposta de Cs dirigida a destinar una tanca, en cada un dels districtes de València, per a facilitar un espai als artistes urbans.

Volver a ACTUALIDAD