Actualitat

Ciutadans denúncia que Tello incomplix el seu compromís de senyalitzar les muralles de València

by csvalencia — 12 juny 2018 @ 11:54
Comparte

La regidor Amparo Picó demana que Cultura pose en valor el patrimoni històric valencià

La regidora de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Amparo Picó, ha alertat de que la regidora de Cultura, Gloria Tello, incomplix el seu compromís de senyalitzar les distintes muralles de la ciutat de València. “Cultura incomplix el seu compromís de senyalitzar les muralles romana, medieval i musulmana, a més del recinte de la jueria, tal com es va comprometre en comissió, a proposta de Cs, al juny de 2017”, ha declarat Picó.

“El tripartit està posant en valor el patrimoni valencià de la II República, cosa que està molt bé, però la història de la ciutat de València no sols se centra en l’època de la República. Quan es deixa de costat, no una, sinó diverses èpoques de la nostra història això és ser partidista. No hem vist cap esforç per complir amb els compromisos de visibilizar les muralles de la ciutat en una època d’important creixement del turismo”, ha afirmat la regidora Amparo Picó. “Hi ha que posar en valor el patrimoni històric valencià”, ha afegit.

L’edil ha criticat que “en distintes comissions hem plantejat senyalitzar el traçat de les muralles islàmica, romana o medieval i inclús la zona de la jueria però la seua resposta ha sigut aplazarlo”.

Per a concloure, la regidora de Cs li ha recordat a l’edil Tello que “afortunadamente no tot el tripartit pensa com ella. Des de la Regidoria de Desenrotllament Urbà han acabat de senyalitzar El Camí de Santiago i van col·locar pals en la zona de la Via Augusta per a posar-la en valor”.

Volver a ACTUALIDAD