Actualitat

Giner: “L’Ajuntament ha de treballar amb el Port de València en els plans que afecten el desenrotllament de la ciutat”

by csvalencia — 8 juny 2018 @ 17:30
Comparte

El portaveu de Cs es reunix amb el president de l'Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, per a parlar del projecte de la Ciutat Esportiva del Llevant UD

L’Ajuntament ha de treballar amb el Port de València en els plans que afecten el desenrotllament de la ciutat”, ha declarat el portaveu de Cs en l’Ajuntament de València Fernando Giner, el qual s’ha reunit amb este matí amb el president de l’Autoritat Portuària Aurelio Martínez per a parlar del projecte de la nova Ciutat Esportiva del Llevant UD, després de reunir-se ahir amb el president del Llevant UD Quico Catalán.

En la reunió, a la que també han assistit el regidor, Narciso Estellés i el coordinador de Cs Eduardo Goig, s’ha tractat principalment el paper del Port de València en el projecte de la nova Ciutat Esportiva del Llevant UD, a més d’altres assumptes amb impacte directe en la ciutat.

“El projecte de la Ciutat Esportiva del Llevant és un projecte molt positiu per a la ciutat i per al barri de Nazaret”, ha declarat Fernando Giner.

Volver a ACTUALIDAD