Actualitat

Giner: “La nova Ciutat Esportiva del Llevant UD és un projecte molt positiu per al desenrotllament de la ciutat”

by csvalencia — 7 juny 2018 @ 10:21
Comparte

El portaveu de Ciutadans manifesta el seu suport al projecte

“La nova ciutat esportiva del Llevant UD, a Natzaret, és un projecte molt positiu per al desenrotllament de la ciutat”, ha declarat el portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València Fernando Giner, el qual s’ha reunit este matí amb president del Llevant UD Quico Català.

El portaveu de Cs, acompanyat pel regidor Narciso Estellés i el coordinador de Cs en Marítim Eduardo Goig, ha manifestat el seu suport al projecte i ha urgit a l’alcalde de València Joan Ribó a “agilizar els tràmits perquè puga ser una realitat prompte” i “facilitar les els accessos a la nova Ciutat Esportiva per mitjà de transport públic i zones d’aparcament”.

Sobre este assumpte, el portaveu de Ciutadans ha fet insistència en “el impuls que este projecte li va a donar al barri de Nazaret”.

“Esta iniciativa és molt valuosa també perquè acostarà l’esport als xiquets i xiquetes de la ciutat de Valencia”,  ha conclòs Fernando Giner.

Volver a ACTUALIDAD