Actualitat

Ciutadans denúncia el fracàs de l’última edició dels pressupostos participatius amb un 0% d’execució

by csvalencia — 7 juny 2018 @ 10:19
Comparte

El regidor de Cs Narciso Estellés afirma: “Les promeses d'inversions s'acumulen mentres la falta de coordinació provoca que no s'executen”

El regidor de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València Narciso Estellés ha denunciat hui que l’última edició dels pressupostos participatius està amb un 0% d’execució mentres que de l’edició de 2016/2017 només s’ha executat 2.230.253 euros. “Estamos parlant d’un percentatge d’execució ínfim ja que són només 2,2 milions els projectes executats sobre un global de 14 milions promesos. Açò és només un 15% en dos anys, per la qual cosa és un autèntic fracàs”,  ha dit Estellés.

El regidor de Cs ha incidit en la falta de gestió: “La participació no pot consistir únicament a prometre sinó que cal executar. Les promeses d’inversions s’acumulen mentres la falta de coordinació provoca que no s’executen”.

Respecte a l’edició d’enguany, Estellés ha assegurat: “Falten dates en el calendari. L’1 de gener és quan tots els regidors del tripartit s’han de posar a treballar perquè es duguen a terme les propostes que hagen votat els ciutadans. Si no és així, estarem davant d’una llista de promeses electorals en què els veïns diuen el que volen i el tripartit no els contesta”.

Volver a ACTUALIDAD