Actualitat

Giner exigix a Ribó que regularitze la situació dels 250 treballadors de Mercavalencia com demana la Tresoreria de la Seguretat Social

by csvalencia — 6 juny 2018 @ 10:23
Comparte

El portaveu de Cs anuncia que el seu grup presentarà una moció al ple per a la regularització de la situació dels treballadors, i demana que Mercavalencia se sotmeta a una auditoria laboral

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha exigit hui a l’alcalde Joan Ribó que regularitze la situació laboral dels 250 treballadors de Mercavalencia, que segons la Tresoreria de la Seguretat Social es troben en situació irregular.

Fernando Giner ha anunciat hui que el seu grup municipal presentarà una moció al Ple de l’Ajuntament de València, que se celebrarà este mes de juny, per a la regularització de la situació dels treballadors.

Sobre este assumpte, Giner ha remarcat que Ciutadans exigirà també que es realitze una auditoria laboral en Mercavalencia. El portaveu de Cs ha criticat que l’alcalde Joan Ribó no haja accedit a mantindre una reunió amb Ciutadans, “tal i com sol·licitem de manera formal la setmana passada, ja que creiem necessari que l’alcalde de la ciutat explique l’ocorrit”.  

“Es extremadament greu que un organisme participat en un 51% per l’Ajuntament haja hagut de ser requerit per la Direcció Provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social, a través d’una inspecció de treball, per una possible cessió il·legal de treballadors”, ha dit Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha recordat que “els treballadors porten un any advertint Ribó de la situació i ell ha optat per dilatar el problema demostrant una absoluta falta de responsabilitat i de sensibilitat pels treballadors”.

Volver a ACTUALIDAD