Actualitat

Giner exigix explicacions a Ribó per la presumpta situació laboral irregular de treballadors en Mercavalencia

by csvalencia — 1 juny 2018 @ 19:56
Comparte

El portaveu de Cs demana a l'alcalde una reunió urgent perquè aclarisca allò que s'ha ocorregut en Mercavalencia i declara que “no podem permetre que l'Ajuntament tinga 250 falsos autónoms”

El portaveu de Cs en l’Ajuntament de València Fernando Giner, ha exigit explicacions a Joan Ribó per la presumpta situació laboral irregular de 250 treballadors de Mercavalencia.

Sobre este assumpte, el portaveu de Cs ha sol·licitat hui a l’alcalde una reunió urgent perquè explique el que ocorre. “Ens ha arribat documentació i testimonis que indiquen que podríem estar enfront d’una il·legalitat comesa per l’Ajuntament de València i volem que Ribó l’explique”, ha dit Giner.

“Volem conéixer com ha arribat l’Ajuntament a tindre una situació així en Mercavalencia”, ha manifestat el portaveu de Cs, qui ha declarat que “no podem permetre que l’Ajuntament tinga 250 falsos autónoms”.

Giner ha qualificat de “extremadament greu que “un organisme participat en un 51% per l’Ajuntament haja hagut de ser requerit per la Direcció Provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social, a través d’una inspecció de treball, per una possible cessió il·legal de treballadors”.

El portaveu de Cs ha recordat “el treball que està fent Ciutadans en tota Espanya per a dignificar el treball dels autònoms i perquè ningú s’aprofite de la vulnerabilitat dels treballadors. Es inadmissible que ara es presenten estos dubtes en l’Ajuntament de València. És l’obligació de Ribó aclarar-les”, ha manifestat Fernando Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha anunciat una pròxima reunió amb el sindicat UGT per a escoltar les seues demandes en pro d’una solució per a este conflicte laboral.

Volver a ACTUALIDAD