Actualitat

Cs acusa al tripartit d’incomplir el compromís de crear una comissió de treball per a tancar la subestació elèctrica de Patraix

by csvalencia — 15 maig 2018 @ 15:07
Comparte

El regidor de Cs Narciso Estellés afirma: “El Govern d'Espanya del PP ha de tindre en compte les necessitats de València en la planificació energética”

El regidor de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Narciso Estellés, ha denunciat hui que “el tripartit ha oblidat el problema que genera als veïns la subestació de Patraix”.

El 29 de juny de 2017, el Ple d’Ajuntament de València va firmar una declaració institucional en què es comprometia a constituir una comissió de treball amb la participació de representants de l’Ajuntament de València, la Generalitat Valenciana, Xarxa Elèctrica d’Espanya i Iberdrola per a tractar este assumpte, “i fins a la data no s’ha fet res”, ha declarat el regidor de Ciutadans.

“La declaració institucional obliga al tripartit a crear esta comissió de treball i no se sap res de la mateixa. No entenem la urgència amb què es va presentar esta declaració i que el tripartit no faça res en més de 10 mesos”, ha dit Estellés, que ha censurat que, a més, la declaració institucional es proposara sense parlar amb els veïns.

Respecte al govern del PP, Estellés ha exigit “molt més compromís amb València”“El govern d’Espanya del PP ha de tindre en compte les necessitats de la ciutat de València en la planificació energética”, ha dit l’edil de Cs.

Estellés ha recordat que la declaració institucional es basa en la construcció de la subestació elèctrica Nou Llit amb l’objectiu de substituir progressivament la funcionalitat de la subestació elèctrica de Patraix deixant-la en situació de reserva per a, finalment, procedir al seu tancament definitiu.

Volver a ACTUALIDAD