Actualitat

Giner: “Ribó no pot deixar als veïns, bars i cafeteries de Russafa sense servici de peix durant tres mesos”

by csvalencia — 12 maig 2018 @ 13:26
Comparte

El portaveu de Ciutadans exigeix que l'alcalde arribe a un acord amb els venedors del mercat de Russafa

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha declarat hui que “Ribó no pot deixar als veïns, bars i cafeteries de Russafa sense servici de peix durant els tres mesos que duraran les obres”.

“Russafa és un barri amb molta gent gran i existeixen uns hàbits de consum que l’alcalde no pot suprimir tan a la lleugera”, ha criticat Giner, qui ha destacat que “Ribó no vol veure la problemàtica, ni empatizar amb els autònoms i els xicotets empresaris. Ho demostra quan proposa que els compradors que es queden sense servici de peixateria es vagen al Cabanyal o al Mercat Central”.

El portaveu de Cs ha alertat que “en els tres mesos que duraran les obres, els comerciants afectats podrien perdre la seua clientela, ja que es tracta d’un període de temps suficient perquè aquests adopten nous hàbits de consum”.

“Ribó no pot actuar de forma tan dictatorial”, ha criticat Giner, qui ha insistit que “Ribó té una forma de gestionar els mercats típica del segle XX, i açò perjudica moltíssim al comerç”.

Volver a ACTUALIDAD