Actualitat

Ciutadans proposa un xec escolar per a l’estiu

by csvalencia — 13 abril 2018 @ 16:43
Comparte

Fernando Giner: “L'objectiu de Ciutadans és que les famílies valencians tinguen un xec escolar universal que cobrisca l'educació de 0 a 3 anys”

El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha registrat una moció per a la pròxima Comissió d’Educació en què proposa la creació d’un xec escolar per a l’estiu.

“Actualment, les ajudes es limiten als mesos de setembre a juny i hem proposat que es creu una nova ajuda per al mes de juliol”, ha explicat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, el qual ha fet insistència en què “la proposta de Ciutadans ve a cobrir una necessitat de les famílies que per motius de conciliació es veuen obligades a portar als xiquets a les escoles infantils en el mes de juliol”.

“Ampliar les ajudes per a 0-3 anys afavorix la igualtat d’oportunitats i des de Ciutadans continuarem treballant perquè a València siga fàcil ser pare i mare i treballar”, ha dit Giner. “És un del nostre compromisos de cara al 2019”, ha afegit el portaveu de Cs.

L’objectiu de Ciutadans, ha remarcat Giner, és que els valencians tinguen un “xec escolar universal” que cobrisca completament l’educació de 0 a 3 anys. “L’administració ha de ser una facilitadora i no una generadora de conflictes i problemas”, ha conclòs Giner.

Volver a ACTUALIDAD