Actualitat

Giner acusa Ribó de deixadesa en els projectes de 36 edificis per a vivenda social en el Cabanyal

by csvalencia — 11 abril 2018 @ 18:45
Comparte

El portaveu de Cs insta l'alcalde a oferir les vivendes socials que reclama el Síndic de Greuges

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, hi ha acusat a l’alcalde de València, Joan Ribó, de “deixadesa” en projectes de 36 edificis del Cabanyal la finalitat del qual és la vivenda social. “El alcalde que venia a rescatar persones s’ha oblidat de les persones mentres permet a Podem anar a pas de tortuga”, ha dit Giner.

La inacció de Ribó, ha assegurat Giner, és un “problema encara major després de l’informe presentat pel Síndic de Greuges en què afirma que falten 3.700 vivendes públiques en la Comunitat”. “No entenem com Ribó seguix amb els braços creuats quan té possibilitat d’oferir vivendes socials i, a pesar d’això, no ho fa”.

El portaveu de Cs ha xifrat en 36 els edificis que estan a l’espera de la gestió de Ribó per a convertir-se en vivendes socials. Dins del pla Confiança hi ha huit edificis el fi dels quals és convertir-se en vivendes per a lloguer social que tenen el projecte executiu en redacció. A més, el pla Confiança té set edificis de propietat municipal amb el projecte bàsic redactat a falta d’autorització per part de l’Ajuntament.

Pel que fa al pla Arru, hi ha deu edificis de patrimoni municipal el fi del qual és el de vivendes de lloguer i només un d’ells té llicència d’obra. A més, l’Ajuntament té pendents obres de rehabilitació en altres huit edificis en què només té el projecte executiu en redacció mentres que en altres tres edificis de nova planta estan en fase de redacció del projecte executiu.

Volver a ACTUALIDAD