Actualitat

Ciutadans de València demana un carrer per al soldat Aaron Vidal

by csvalencia — 11 abril 2018 @ 14:43
Comparte

La regidora María Dolores Jiménez presenta una moció perquè es reconega la trajectòria del militar mort en acte de servici a Iraq en 2016

Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València ha anunciat hui que ha presentat una moció a la Comissió de Desenrotllament Humà, que se celebrarà el pròxim 19 d’abril, per a demanar un carrer en reconeixement al soldat valencià Aaron Vidal López, difunt en acte de servici durant una missió en Irak,el 8 de setembre de 2016.

“Aarón Vidal, va morir en una missió de pau a Iraq als 25 anys, després de ser condecorat amb diverses distincions militars, entre elles la Cruz al Mèrit Militar amb Distintiu Blanco”, ha explicat la regidora María Dolores Jiménez, la qual ha afegit que “per això creiem que este soldat valencià, del barri de Malilla, mereix tindre un carrer en la seua ciutat. Es mereix el reconeixement dels valencians i gens millor que fer-ho dedicant-li un carrer en la ciutat i barri en què va viure fins que va trobar la mort en defensa de la pau i les llibertats”.

En este sentit, la iniciativa de Cs arreplega la possibilitat d’anomenar un carrer en el barri de Malilla, en la zona de la prolongació del Carrer Illa Formentera, “puesto que actualment s’està urbanitzant i a més està relativament prop de la zona on va créixer el soldat, creiem que és el lloc idoni perquè reunix ambdós circumstàncies, la de ser el barri on va viure i la d’estar actualment en fase d’urbanizació”, ha detallat Jiménez.

La regidora de Cs ha explicat que “la proposta s’ha realitzat arreplegant la voluntat dels pares, els que des de novembre de 2016, s’han posat en contacte en més d’una desena d’ocasions en l’Ajuntament de Valencia”. “A dia de hui, no han rebut una resposta clara sobre si s’ha valorat que el soldat Aaron Vidal tinga un carrer a València, o no, i això és injustificable”, ha conclòs María Dolores Jiménez.

Volver a ACTUALIDAD