Actualitat

Giner insta Ribó a atendre les advertències de la Intervenció General i definir l’import que rebran els beneficiaris del xec escolar

by csvalencia — 5 abril 2018 @ 18:59
Comparte

El portaveu de Cs: “pel el moment hem aconseguit que Ribó es comprometa a comunicar a les famílies si són beneficiàries del xec escolar abans de que comence el pròxim curs”

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha instat l’alcalde de València, Joan Ribó, a fer cas a la Intervenció General del consistori i definir els imports que rebran els beneficiaris del xec escolar en el pròxim curs escolar.

La Intervenció General ha advertit en el seu informe de fiscal gastos que “no és possible conéixer la quantia individualitzada de la subvenció o els criteris per a la seua determinació, exigida per l’article 17.3 f) de la LGS, de caràcter bàsic i, per tant, obligatori”.

Giner ha anunciat: “Del que es tracta és de que ser pare o mare i treballar a València siga possible i, per a això, saber si una família rebrà una ajuda i de quant serà és fonamental”.

En este sentit, Giner ha recordat que Ciutadans va presentar una moció, aprovada per unanimitat, en la comissió d’Educació del mes passat en què va forçar Ribó a comprometre’s “a informar les famílies i centres educatius abans de l’inici del curs escolar 2018/2019 dels alumnes beneficiaris del xec escolar 2018/2019 així com de l’import mensual que percebràn”.

“La gestió del xec escolar en els dos últims anys ha sigut molt deficient amb retards de fins a quatre mesos en el pagament del xec escolar”, ha afegit el portaveu de Cs.

Per a concloure, Giner ha insistit en el fet que l’objectiu de Ciutadans és que el xec escolar universal de 0 a 3 anys.

Volver a ACTUALIDAD