Actualitat

Giner censura l’absència de planificació de Ribó amb les escoles infantils

by csvalencia — 12 març 2018 @ 18:35
Comparte

El portaveu de Cs pregunta a l'alcalde pels motius pels quals no vol mantindre els empleats de l'escola infantil Solc

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat l’absència de planificació de l’alcalde de València, Joan Ribó, amb les escoles infantils. “L’Ajuntament va firmar una resolució el 8 de març per a un contracte menor d’obres en l’escola infantil Solc de 48.686,19 euros més IVA sabent que l’endemà, 9 de març, el límit per a firmar este tipus de contractes era de 40.000 euros. La precipitació i absència de planificació demostra la desafecció de Ribó per a gestionar les escoles infantils”, ha dit Giner.

“Els treballs d’adequació d’espais i trasllat de les instal·lacions és una qüestió que hauria d’estar planificada, per la qual cosa no entenem que Ribó accepte un contracte menor de 48.000 euros just el dia d’abans de que el límit legal baixe a 40.000 euros”, ha afegit Giner.

El portaveu de Ciutadans ha anunciat que presentarà en el pròxim Ple diverses bateries de preguntes sobre la municipalització de l’escola infantil Solc. “Actualment, esta escola infantil té deu empleats que han demostrat la seua professionalitat durant anys i no entenem per què Ribó ha decidit que han de ser despedits”, ha dit Giner.

En este sentit, Fernando Giner ha assegurat: “Ciutadans vol una educació pública de qualitat i que l’Ajuntament de València facilite la vida als pares perquè ambdós puguen treballar i estar amb els seus fills. Per això, insistim a proposar el xec escolar universal, de 0 a 3 any, per a totes les famílies valencianes”.

Volver a ACTUALIDAD