Actualitat

Giner: “Garantizar la igualtat implica que es puga ser mare i pare i treballar en Valencia”

by csvalencia — 8 març 2018 @ 18:38
Comparte

Fernando Giner anuncia que, en 2019, “el xec escolar universal de 0 a 3 anys per a totes les famílies valencianes serà una prioritat per a Ciutadans”

“Garantizar la igualtat implica que es puga ser mare i pare i treballar en Valencia”, ha declarat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Giner ha anunciat que, en 2019, “donar el xec escolar universal de 0 a 3 anys a totes les famílies valencianes, serà una prioritat per a Ciutadans”. En esta línia, Fernando Giner ha recordat que en 2017 “660 famílies menys van rebre el xec escolar, la qual cosa els va impossibilitar la conciliació familiar”, i per este motiu “el grup municipal Ciutadans va presentar esta al·legació al pressupost de 2018 per a ampliar el xec escolar”.

“El curs passat, Ribó es va retardar en un mes en la concessió de les ajudes i per a este curs s’ha esperat fins a finals de novembre per a desvelar qui té ajuda i qui no. D’esta manera, una mare no es pot planificar i conciliar la vida familiar i laboral”, ha conclòs Giner.

Volver a ACTUALIDAD