Actualitat

Giner: “Observem que Ribó ha tingut molta pressa per accelerar sis contractes públics”

by csvalencia — 6 març 2018 @ 18:36
Comparte

El portaveu de Cs recorda que la nova llei de contractació entrarà en vigor divendres que ve

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha declarat hui, després de la convocatòria en l’Ajuntament d’una Junta de Govern extraordinària en què s’han aprovat sis contractes públics, que “des del grup Cs observem moltes presses per aprovar contractes, abans de que entre en vigor la nova llei que endurix notablement els criteris de contractació”.

La nova normativa de contractació, que entrarà en vigor este divendres 9 de març, reduirà els contractes menors de 18.000 euros a 15.000 euros i obligarà, entre altres qüestions, a publicar totes les actes de les meses de contractació.

El portaveu de Ciutadans ha valorat positivament l’entrada en vigor de la nova llei que “controlarà el gasto desorbitat de Ribó en contractes menors”.

Els sis contractes aprovats hui en Junta de Govern Local extraordinària són el servici de manteniment integral d’infraestructures, edificis i instal·lacions adscrits a la Fundació Esportiva Municipal de València (FDM) , el servici de menjador i monitors en els col·legis municipals ‘Profesor Santiago Grisolía’, ‘Benimaclet’ i ‘Fernando dels Ríos’ durant els cursos escolars 2018-2019 i 2019-2020, el servici públic municipal de les escoles infantils de primer cicle de titularitat municipal de ‘Benicalap’, ‘Mini-poli’, ‘Sant Pau’, ‘General Urrutia’, ‘Pardalets’, ‘Algirós’ i ‘Diputada Clara Campoamor’, el servici social d’atenció i suport personalitzat per mitjà de la contractació del servici de teleassistència domiciliària de l’Ajuntament de València, el servici de menjador i monitors en les escoles infantils ‘Gent Menuda’, ‘Quatre Carreres’ i ‘Solc’.

Volver a ACTUALIDAD