Actualitat

Giner recrimina Ribó que no exigira accessos abans de llevar la passarel·la del metre de l’Avinguda del Cid

by csvalencia — 3 març 2018 @ 15:17
Comparte

El portaveu de Cs recorda: “Primer Ribó havia d'haver exigit a la Generalitat Valenciana accessos per les estacions de metre, i després, en tot cas, desmuntar les passarel·les”

El portaveu de Ciudadadanos en l’Ajuntament de València Fernando Giner ha recriminat a Joan Ribó “que no exigira accessos abans de llevar la passarel·la del metre de l’Avinguda del Cid”. Segons Fernando Giner: “Primer Ribó havia d’haver exigit a la Generalitat Valenciana accessos per les estacions de metre, i després, en tot cas, desmuntar les passarel·les”.

El portaveu de Cs hi ha acusat a Joan Ribó de “falta de diàleg i coordinació amb la Generalitat Valenciana en les actuacions realitzades en l’Avinguda del Cid per a habilitar passos subterranis en el metre que puguen ser usats pels vianants”.


“Ribó ha retirat les passarel·les d’Avinguda del Cid sense pensar a donar opcions als ciutadans”
, ha dit Giner, el qual ha recordat que “el pas subterrani per les estacions de metre és una alternativa segura per a creuar l’avinguda”; i ha exigit a Ribó que millore l’accessibilitat de les estacions de metre de Burgos i Santa Creu de Tenerife, començant pels accessos i passos interiors d’ambdós estacions.


El portaveu de Cs ha recordat que, “tant en els accessos del metre de Burgos i Santa Creu de Tenerife es podria haver treballat entre administracions per a col·locar un altre ascensor i posar rampes en els túnels per a poder fer totalment accessible l’entrada i eixida de persones. També haver treballat estes solucions en els accessos de metre enfront de la Quarta Unitat de Districte de Policia Local”.

En esta línia, el portaveu de Cs ha dit: “L’alcalde no ha treballat en cap moment este tema perquè ni es coordina amb el seu equip de govern ni té capacitat d’influència en la Generalitat, ni tampoc l’ha buscat”.


D’altra banda, el regidor de Cs Narciso Estellés ha recordat: “L’Avinguda del Cid era un problema evitable si s’hagueren fet les coses com tocava. No és de rebut desmuntar unes passarel·les sense un procés de consulta veïnal ni tècnic previ i sense un projecte real de transformació de l’Avinguda del Cid”.

Segons Estellés, “que s’haja d’acabar cridant als col·legis tècnics professionals a posteriori perquè aporten idees i solucions és un indicador de la falta de previsió política de Sàrria i Grezzi”.


Per a finalitzar, Narciso Estellés ha declarat: “Els embossos s’estan produint a totes hores, els vianants creuen molt insegurs i estes noves molèsties i perills es van a incrementar en els dies de falles per la major afluència de tràfic i persones en la ciutat. Exigim al tripartit que extreme l’atenció i la vigilància, i actue amb més solvència en este punt clau d’entrada a València”.

Volver a ACTUALIDAD